Vietnam Trip Part I

by - August 19, 2015

Assalamualaikum.
Vietnam Trip was my Family Trip.
kami bertolak 3 Ogos 2015 8 pagi dari Kota Bharu then tiket ke Ho Chi Minh City (singkatan aku: HCMC) kul 12 tengahari, masa tu betul2 ngam dengan berjalan jauh di Klia2 nyee lagi. Syukur la takde delay ke ape, alhamdulillah :)

Abang Hadif yang cerdik

Hazim yang bambam >,<

family sangat. ini je pun sebenarnya yang pergi. ayah cannot join us sebab banyak sangat binatang ternakan di rumah tu.huhu


just wanna share, HCMC ialah bandar yang sangattttttt sibuk dengan motosikal. kereta yang ada mostly adalah teksi. lebih kurang sama je suasananya dengan Bandung. Taman sangat cantik, bersih, ramai orang bersenam  tak kira usia muda atau tua. hebat lahh. hoho :D

just intro. will update soon~

You May Also Like

0 comments

Post a Comment

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)