Aplikasi 3utools untuk iDevice

by - July 17, 2017

Assalamualaikum.

aplikasi 3uTools sangat mudah untuk digunakan bagi pengguna iDevice. Biasanya guna iTunes tapi bagi aku iTunes macam susah sikit, nak kena sync ape entah haha (mungkin bagi orang lain takde masalah). Ini aku kongsikan apa yang aku dapat dari twitter. kalau nak masukkan lagu pun senang, just import. pilihan ringtones pun banyak dan pelbagai. bolehlah korang explore lagi but first, boleh download di google ye apps ni untuk masukkan dalam laptop :)




selamat mencuba!

You May Also Like

0 comments

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)